Post by neokelreweetab on Feb 15, 2022 9:57:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Локикрафт ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Локикрафт IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מרמה יותר כסף ▞▞▞
▞▞▞ Локикрафт 2022 version ▞▞▞
אני אוהב את המשחק הוא כמו mincraft אבל יש בעיה אחת אני לא יכול לשחק בו אני לא יודע אם זה הטלפון שלי אבל אני לא יכול לשחק כי בהתחלה אני לוחץ על play ב- google play store ואני לוחץ על הכחיש וזה יצא לי המשחק ואני ניסינו לחזור למשחק וזה לא עובד. אז בבקשה עדכן את זה.😁
משחק ממש כיף אני נותן 4 כוכבים הורדתי אחד כי אי אפשר לשחק אם חברים
משחק כיף מאוד
לאנשים שאין להם כסף למיינקראפט זו האפשרות הטובה ביותר עבורי כי אני יכול לבנות הרבה דברים ואתה יכול בבקשה להוסיף אקולוטלים שישמחו אותי באמת.
קרע גדול של מיינקראפט גרפיקה נוראית בקרות גרועות תמיד מתעדכנות. לוקח יותר מתמיד להיטען למשחק. זה כל כך גרוע. אם הייתי ה. יוצר המשחק הזה הייתי מוחק אותו ומפסיק ליצור משחקים. ברצינות. והייתי קורע את עיני כדי להתעוור כי אני לא יכול לשחק במשחק הזה. משחק מאוד מאוד מאוד גרוע
apk
למה נתתי לזה שלשה זה לפני הספירה של המודעות שהפרסומות צצות באקראי. כשאתה משחק את המשחק אחרי מודעה זה אומר צא מהמשחק, המשך משחק וצא הביתה. ההמונים ממשיכים לתקוף אותי ואני בניתי כפר שלם שלקח ז' שעה ואספסוף אחד הרס אותו. הייתי ממש כועס אז הסרתי אותו כשהתקנתי אותו מחדש שהוא כרגע מותקן לאחר מכן ונכנסתי למשחק כל העניין התאפס.
זה בסדר אני מניח, אבל אני די חדש במשחק, (אני יודע שזו לא אשמתך אבל) אני מנסה ליצור כפרים, אבל כל הכפריים נתקלים בבית אחד ואז יוצאים ממנו ואז נמצאים בו שוב ושוב שוב, זה נעשה בעיקר בלילה או יורד גשם. יצרתי טונות של בתים אבל עדיין הם בוחרים בבית אחד. האם זו תקלה, האם זה נעשה כך, אני לא יודע. אבל זה יכול להיות כיף! אולי מישהו יכול ליהנות יותר ממני 😅 לא אומר שזה רע! זה טוב, אין מה לדאוג.
בסדר. המשחק הזה טוב, אבל הוא קטע שלם של סלע מיינקראפט. בטח שזה בחינם, אבל זה דורש צלילים ומשחקיות מילולית של המשחק. הם היו ממש כמו "היפיטי הופטי, הקוד שלך הוא עכשיו הרכוש שלי". אני די בטוח שהם יורידו את המשחק הזה בקרוב. הייתי נותן לזה 5 כוכבים אם לא היה מיינקראפט קיים עבור מכשירים ניידים. חוץ מזה, זה טוב, זה רק שיש פרסומות - זה מה שאתה צריך לצפות מ-mcpe ripoff שזה בחינם.
אהבתי את זה בהתחלה אבל יום אחד השתעממתי מזה ואז כאן הכל התחיל מחקתי את זה וכמה ימים אחר כך החלטתי להוריד את זה שוב אבל זה יאפשר לי!!!!!! אל תמחק את זה ותוריד את זה שוב זה לא יעבוד בשבילי אז זה לא יעבוד בשבילך!!!!!!!!
ההפרעה היחידה שלי היא המודעות הקשורות ללוקיקראפט אבל הן די מעצבנות. כל כך טיפש לא נותן לי להיכנס למשחק מדי פעם
Локикрафт Arcade ckwg
קשה לסובב זה מאוד קשה לחגורה אבל זה עדיין כיף וזה יותר זול ממיינקראפט יש עוד מיינקראפט דופק שאתה כמעט ולא יכול לשחק זה היה הדבר הכי טוב שיכולתי למצוא אבל בבקשה תן לי גישה לסובב זה כל כך קשה בבקשה אני אני סובל אני לא יכול לפנות
היי המשחק הזה ממש כיף אני אוהב אותו. אני בטוח שכל האנשים אוהבים את זה. אבל בעיה אחת שיש לי ולשחקנים היא הרבה פרסומות. זה משפיע על המשחק שלי וגורם לו לקפוא ולהיתקל. וכרגע אחרי והמודעה לא יכולתי לזוז ולא יכולתי לעשות כלום. ואחרי פרסום תקלה היא שאתה מפיל את הפריטים שלך כשאתה לוחץ עליהם. ואני רוצה מצלמה חדשה כמו המצלמה הרגילה של Minecraft. אבל חוץ מזה, זה משחק ממש טוב.
אני חושב שהמשחק הזה נורא אם יכולתי הייתי נותן לו סקירה של אפס כוכבים מה הטעם היחיד בזה אתה לא יכול לשנות את השם שלך אתה לא יכול לשנות סקינים אין אנדר פנינים בעיניים שלהם אנדר דרקון בקריסטלים זה לא היה יש פורטל אבל אין לך מה לעשות איתו לפני 3 שנים אני אוהב את המשחק הזה אבל עכשיו אני חושב שזה רק משחק ילדים קטנים עלובים זה נכון זה משחק ילדים קטנים עלובים זה המשחק הכי גרוע בעולם שאני עושה אני אפילו לא יודע מה מישהו משחק בו זה צריך מרובה משתתפים
אני נותן למשחק הזה חמישה כוכבים כי זה ממש כיף והוא ממש כמו מינקראפט אני משחק במשחק הזה כמו כל יום אבל הבעיה היא שהן מתאימות להרבה פרסומות שזה ממש מעצבן כאילו כל פעם שאני מתחיל לבנות לפעמים מודעה פשוט צצה ואז להקפיא את המשחק ולהפעיל מחדש את המשחק ולאפס את כל הבניין שלי שזה עתה בניתי אז אני צריך לבנות אותו מחדש שוב.
ובכן, המשחק עובד. ויש המון. זהו זה. זה נראה נורא ואני יכול לעשות הכל חוץ מליצור ולשחק בעולמות. זה לא ממש שווה את זה
Lokicraft זה משחק טוב רק כמה בעיות הלוואי שזה לא היה מרובה משתתפים ואתה יכול לשנות את הסקין שלך + 3 את המודעות יותר מדי שכן אולי הגרסה הבאה זה יכול להיות בלי פרסומות כבר יש לי מיינקראפט אני לא אוהב להוריד את המשחק הזה אבל ברגע ששיחקתי את זה ישר לתוך מודעה אתה לא יכול לעשות את זה אני אתן ציון גבוה אם כל הדברים כמו מיינקראפט אני יכול פשוט למחוק את האפליקציה מה אתה מצפה שיעשה הרבה בעיות ואני לא רוצה להתמודד איתם אני רוצה לחזור למיינקראפט האמיתי שלי מצטער
אני נותן למשחק הזה כוכב אחד לפני הספירה ברגע שהתקנתי פתחתי אותו בסדר ניסיתי לבנות עולם והוא הקפיא את הטלפון שלי, שם לא הייתה לי גישה מהטלפון שלי או הסתכלתי על השעה והתאריך אז הסרתי אותו ויש גם מודעות רבות
אני נותן לו 2 כוכבים כי משהו השתבש איתו וכשאני הולך להצטרף לבית הישן שלי אני מכין אותו ואז אין קיר אני בונה את זה במשך 19 שעות ואני מכין בית מלאך שזה כל כך קשה להכין ואז הוא התחיל תקלה אז אני מפוצץ הוא עם TNT ואני מתכוון למחוק את המשחק הזה
למשחק Minecraft בחינם מחוץ למותג, זה דומה בטירוף ל-Minecraft. אם אתה רוצה מיינקראפט אבל לא רוצה לבזבז כסף, קבל את זה. זה כמעט בדיוק כמו המשחק האמיתי אבל עם חבילת מרקם.
ממש מיינקראפט אבל באיכות מאוד מאוד נמוכה, הרבה פחות פריטים, והכי חשוב, ADS.
המשחק הזה גרוע זה בהחלט המשחק כשאני מנסה להסתכל מסביב הדמות תקועה מסתכלת עליי וקשה להסתובב בו אני זוכר את המשחק הזה טוב פשוטו כמשמעו המשחק הזה היה טוב עכשיו יש lokie craft 2 ומומלץ לשחק בו 4 כוכבים ו-5 כוכבים בו אין הרבה באגים ב-lokie craft 2 כולם יכולים לשחק במשחק הזה אבל הוא צריך תיקוני באגים כי אני לא משחק בזה עד שתתקן את המשחק הזה מצטער אבל כשזה יתוקן אדרג אותו ב-5 כוכבים זה הכל לפי ו הישאר בטוח👍
זה כיף אבל יש יותר מדי תוספות והפסקות מסחריות. לא יכולתי לעשות כלום בגללם. תקן את זה ואולי אני אוריד את זה שוב.
פשוט נתתי רק כוכב אחד כי אין במשחק הזה כל כך הרבה דברים ובבקשה שימו מיטות קשת והלוואי שאני ואחי היינו באותה המפה וגם רציתי שיהיו עוד בלוקים צבעוניים וגם בבקשה שימו חיות אני' אני נאבקת הרבה כי אני רוצה חיית מחמד וגם הלוואי שהיו אורות צבעוניים ועוד צמחים יפים😪😪😪.
Run Forrest Run: Running Games არკადული nnc
האפליקציה הזו מדהימה אבל יש בעיה אחת קטנה, אין ביצת שרצת חתול. אודה אם יצורף חתול למשחק. אני מאוהב במשחק הזה הוא מאפשר לי להיות יצירתי. ולבנות דברים שלא חשבתי עליהם קודם, זה קל לשימוש והוא שומר את כל מה שאני עושה כך שגם אם המשחק נמחק על ידי accedent אני יכול להתקין אותו מחדש והכל עדיין שם!
מרקמים מגניבים. יש לי רק 2 עולמות. תמיד רציתי שמשחק מיינקראפט יהיה בעל טקסטורות וצבעים שונים. בול העץ של ליבנה מוזר. יש לו עץ אלון בפנים ובחוץ ליבנה.
זה משחק טוב אבל אין לו את אותם עדכונים כמו מיינקראפט, אני יודע שלא יהיו לו את העדכונים המדויקים אבל צריך להיות לו משבצת מנותקת ☹️☹️☹️ ואני מת בגלל אספסוף מהפרסומות והמשחק קורס זו הסיבה שנתתי לזה שתיים בבקשה לתקן את זה ☹️☹️☹️☹️😐
אהבה אהבה אוהבת את המשחק הזה אבל...אני לא אוהב כשפרסומות צצות כל הזמן. זה יהיה נחמד אם תוכל לשנות את השם והעור שלך ושתוכל לשחק עם הרבה שחקנים אחרים...אבל חוץ מזה שזה משחק ממש טוב😎😎😃😃
ממש רע שזה אפילו לא מגן, סוף קריסטל, סוף, קשת צולבת, משואות ואני יכול לרשום על לנצח. קבל מיניוורלד כי יש לו בקרות טובות יותר והמרקם הרבה יותר טוב.
לא היו ביצים אז לא יכולתי לעשות צבא זאבים והפרסומות צצו כל הזמן והן היו מעצבנות
המשחק הזה הוא כמעט כמו הדבר האמיתי! רק בעיה אחת; המשחקים שלי לפעמים נמחקים לבד בלי הסבר בקושי. המשחק הזה רץ בצורה חלקה למדי ואין יותר מדי פרסומות!
ממגגננייבב👌👍
כפיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
זה משחק מהנה אבל מה שבאמת מעצבן אותי זה כשאני מניח בלוק המעגל פשוט שובר את החסימות זה קורה פעמיים ואני ממש מתחיל לא לאהוב את המשחק הזה אז בבקשה אם תתקן את בעיית הבאג כי לא עשית את זה במשך כמה הרבה זמן בבקשה תקן את זה.
Локикрафт Аркаде qcki
זה נחמד..בדיוק כמו מיינקראפט אבל..העניין הוא שמשום מה בכל פעם שאני רוצה לפתוח את האפליקציה כדי לשחק בה זה הופך את המסך שלי ואז זה פשוט עובר למסך הבית שלי. אני גם מנסה להוריד את זה שוב אבל זה לוקח כל כך הרבה זמן. אני אנסה לפתוח אותו מאוחר יותר כשתוריד-
מעולה
המשחק הכי מטורף בעולם ממליץ מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד עלו